| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - System uchylania okien z e36 do e30 - da się przełożyć?
Uosiu - 2006-02-02, 19:49 Temat postu: System uchylania okien z e36 do e30 - da się przełożyć? Witam
Zastanawiam się czy da się włożyć do e30 system uchylania okien po naciśnięciu klamki z e36?
Generalnie czy będzie to raczej skomplikowana robota czy też coś względnie prostego?
Pozdrawiam
Uosiu
duchX - 2006-02-02, 20:40
?? a po co jesli moge wiedziec ?
nokerman - 2006-02-02, 22:03
| x_e_o_n napisa³/a: | ???? a po co jesli moge wiedziec ? |
pewnie żeby odprężyć wnętrze z podcisnienia
jak pociągniesz klamke to robi takie upssss... i dopiero możesz otworzyc drzwi
długo nad tym niemyślałem
duchX - 2006-02-02, 22:08
faktycznie ze tez na to nie wpadlem dobre to ............
Uosiu - 2006-02-02, 22:31
| x_e_o_n napisa³/a: | ???? a po co jesli moge wiedziec ? |
Chodzi o cabrio. Generalnie jak otwieram drzwi to górna część szyby przyciera mi o dach.
Takie urządzenie pozwoli mi zapobiec ocieraniu i naprężenieniom na szybie.
Yatzek - 2006-02-03, 09:30
| Uosiu napisa³/a: | | x_e_o_n napisa³/a: | ???? a po co jesli moge wiedziec ? |
Chodzi o cabrio. Generalnie jak otwieram drzwi to górna część szyby przyciera mi o dach.
Takie urządzenie pozwoli mi zapobiec ocieraniu i naprężenieniom na szybie. |
cos mi sie wydaje nici z tej dekompresji hehe
Uosiu niewydaje ci sie ze masz coÅ› zle wyregulowane!!??
radze wyregulowac a nie kombinowac!! bo generalnie to tak niepowinno być ze wytwarzaja sie siły napinającotrące twoja szybe
pozdro.
Uosiu - 2006-02-03, 11:13
| Yatzek napisa³/a: |
Uosiu niewydaje ci sie ze masz coÅ› zle wyregulowane!!??
radze wyregulowac a nie kombinowac!! bo generalnie to tak niepowinno być ze wytwarzaja sie siły napinającotrące twoja szybe
pozdro. |
Właśnie wiem, że mam coś źre wyregulowane. Dodatkowo dach, który jest na moim autku też nie jest fabrycznym, tylko któryś z wlaścicieli go dorabiał a że jest w stanie bardzo dobrym to nie będę go zmieniał. Będę musiał w takim razie pokombinować z mocowaniami mechanizmu podnoszenia szyb albo samego zamocowania drzwi i zobaczyć co mi sie uda zdziałać.
|
|