| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - jak sie jezdzi w innych krajach
pudzian - 2006-02-01, 12:28 Temat postu: jak sie jezdzi w innych krajach
panowie narzekamy na nasze drogi i wogole na kierowcow ciekawe co byscie powiedzieli na taka jazde ja na tych fotkach w rosji to jest wogole tragedjia jezda jak chce wyprzedzaja rowami pozdro
korzuch - 2006-02-01, 12:34
yo!
Krowy sÄ… the best
pozdro
pudzian - 2006-02-01, 12:35
no krowy to tragedjia miejscami to bylo ich okolo 10 sztuk i se ida normalnie jak gdyby nic pozdr
korzuch - 2006-02-01, 12:37
yo!
IdÄ… do Byka lub swojego Pana na lekkie dymanko
pozdro
PS Pozycja najbardziej odpowiednia według ksiązki "młody rom rolnik" to pozycja zbieracza ryżu
pudzian - 2006-02-01, 12:46
ja wole juz te krowy niz rosyjskich kierowcow tragedja panowie caly czas musisz byc czujny bo inaczej tragedj sie stanie oni wogole niemysla aby do przodu szyby wszystkie poprzyciemnianane nawet przednia zamalowana farba i tak smigaja pozdro a te krowy to nie w rosji tylko na rumuni
kamil.k - 2006-02-01, 16:54
znajomy byl trzy lata temu w kazachstanie ; tam to dopiero jest raj ;mowil ze rowy przy drodze to takie glebokie ze szok ;mowil ze w rowach spalone merce lezaly(tam podobno jak sie popsuje to nie naprawiaja tylko pala)
wogole to po polach sie jezdzi czy cos
autka to przedwojenne sprzety ktore ledwo jezdza
jak sie auto popsuje cudzoziemcowi to nie masz na co liczyc ze ci ktos pomoze
za to alkohol podobno groszowe sprawy
grucha - 2006-02-01, 18:09
A w Turcji to już całkiem jest porażka. Każdy jeździ jak chce i którędy chce. Na światla i znaki nikt nie patrzy.
Tommec - 2006-02-01, 22:52
To drugie zdjęcie przypomina trochę drogę z Radomia do Iłży...
jaqub - 2006-02-01, 23:02
ogladnijcie karambol na tvn turbo...
POLACY JEZDZA SZYBKO I BEZPIECZNIE I SA SUPER KIEROWCAMI....
grucha - 2006-02-01, 23:36
Oglądałem. Był pokazany wypadek na Trasie Toruńskiej. Strasznie to wyglądało. Natomiast mnie zastanawia tylko jedno: Czy gadanie i pokazywanie takich obrazków coś zmieni?? Czy ktoś przeniesie ten przystanek, zmieni organizację ruchu, wybuduje zatoczke?? Czy doczekamy się w końcu "normalnych dróg". Czy ktoś zauważy problem??
Najłatwiej przecież postawić ograniczenie albo znak "uwaga Dziury".
Pozdro
duchPW - 2006-02-01, 23:48
w Meksyku wszyscy trąbią - non stop - czasami chyba bez jakiegokolwiek powodu ... autobusy zatrzymują sie w zasadzie wzędzie tam, gdzie ktoś je zatrzyma, tak, że w niektórych miejscach są znaki zakazujące zatrzymywania sie autobusom
na ulicach - zwłszcza w miastach - panuje pozorny haos, ale nie widziałem tam żadnej stłuczki
KORDI - 2006-02-01, 23:52
| korzuch napisa³/a: | yo!
Krowy sÄ… the best
pozdro |
To bardziej wygląda jakby one sie ścigały......
jaqub - 2006-02-01, 23:59
to nie jest w zasadzie problem dobrych drog... drogi mamy koszmarne ale tu bardziej chodzi o mentalnosc... ja tez sie na tym lapie... wiem ze jezdze duzo za szybko... dociera to do mnie ale nic z tym nie robie... to jest straszne... taki kozak w fordzie focusie zabil 5 OSOB bo tez mu sie wydawalo ze jezdzi bezpiecznie i SZYBKO...
|
|