BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Kolejna Polska E30tka na e30.de !!!

LUKAS - 2006-01-28, 21:58
Temat postu: Kolejna Polska E30tka na e30.de !!!
Jak w temacie, kolejna Polska E30tka na www.e30.de :wink:
ChriS - 2006-01-28, 22:09

Świetna i ten kolor miodzio.Moja ocena 9,5/10.
Przemass - 2006-01-28, 22:09

uuuuuuuuuuuuuu KOZAK,
Jacek czy to znane Ci auto ?

LUKAS - 2006-01-28, 22:11

Na począdku jej nie poznałem, bo nie miała naklejek z Poznańskiego Driftu ;)
kicha - 2006-01-28, 23:02

Koles jest z Gostynia i to jest ten kolo co w 2004 roku wygral drifta i teraz nie pamietam czy w tym roku tez czy nie. I Jacek go zna :D to moge wam zagwarantowac
--==maly==-- - 2006-01-28, 23:05

Już od dawna obserwowałem tą e30. Wcześniej była na borbetach A ale te rsy powalają. Wg mnie najładniejsza e30 w PL lub jedna z kilku najładniejszych bo czasem trudno wybrać.
RoboCop - 2006-01-28, 23:08

widze, że zmienił alu od ostatniego zlotu w Toruniu, niezłe ma plany V8 4,0L :shock:
auto świetne, dobrze, że tam trafiło kolejne ładne auto od nas :twisted: :twisted: :twisted:

Menel - 2006-01-29, 00:29

no prosze...gratulacje dla gostynia 8) i RSY robia swoje. 10/10 :!:
AMISZ - 2006-01-29, 11:00

kicha napisa/a:
Koles jest z Gostynia i to jest ten kolo co w 2004 roku wygral drifta i teraz nie pamietam czy w tym roku tez czy nie. I Jacek go zna :D to moge wam zagwarantowac

Tak w tym roku tez i to wąłsnie tym autem.

Autko klasa :)

kamil.k - 2006-01-29, 14:09

jedna z ladniejszych beemek jakie widzielem ale ten wlot na lewym nadkolu :roll:
RoboCop - 2006-01-29, 14:20

w opisie na www.e30.de tego nie znalazłem, a 2004roku jak wygrał pierwszy raz DRIFT,
podobno nie miał szpery :shock: dalej nie ma? orientuje się ktoś?

LUKAS - 2006-01-29, 14:42

RoboCop napisa/a:
w opisie na www.e30.de tego nie znalazłem

Najnowsza aktualizacja na stronie głównej w słupku po prawo, data "26.01.2006".

AMISZ - 2006-01-29, 17:37

RoboCop napisa/a:
w opisie na www.e30.de tego nie znalazłem, a 2004roku jak wygrał pierwszy raz DRIFT,
podobno nie miał szpery :shock: dalej nie ma? orientuje się ktoś?

Mialem okazje być na tym DRIFCIE w 2005r i juz wtedy mila szpere. Ta e30 zajeła 1 miejsce, a za nią na 2 było M5 e39.

Jacek E30 - 2006-01-29, 19:12

Tak Maciej to mój dobry kolega ze studiów-to jest cała rodzina maniaków beemek jest ich tam 5-ciu chłopa :lol: każdy ma swoją beemke na tym zdjęciu to właśnie ich auta ale jeszcze brakuje E34 540i oraz E30 320i AC Schnitzer-M-Technic II (oczywiście bez LPG jak i zarazem 90% Gostynia)-preferują chłopaki oczywiście styl WLKP czyli GERMANY!!!
AMISZ skąd ta pewność ta, że tam siedzi szpera????? Podejrzewam, że znacznie lepiej znam to auto jak i właściciela i gwarantuje Ci, iż takiego czegoś tam nie ma-Przemek brat Macieja bo to on startował w tych zawodach, ma duże pojęcie na temat latania bokiem ale dobrym posunięciem było tam odpowiednio dobrane zawieszenie jak i koła!!!
P.S. Na dziś można śmiało powiedzieć, że GOSTYŃ to stolica BMW w tym kraju.

AMISZ - 2006-01-29, 19:53

Byłem na tym drifcie w Poznaniu i jak pamietam komentarze to mówiono ze ma tam szpere no ale widocznie wprowadzono mnie w błąd :oops:
Jacek E30 - 2006-01-30, 13:31

To widocznie komentarze jakiś lamusów co im się wydaje, że sie na czymś znają a nie samego właściciela!
LUKAS - 2006-01-30, 14:13

Jacek E30 325i napisa/a:
To widocznie komentarze jakiś lamusów co im się wydaje, że sie na czymś znają a nie samego właściciela!

Skąd ja to znam... :roll: kiedyś się dowiedziałem że mam ponoć kręconą Ete ... :lol:

AMISZ - 2006-01-30, 15:10

Nie od własciciela tego nie słyszałem. No niestey tak powstaja pierdoły :(
duchPW - 2006-01-30, 16:52

a mi się ta E30 nie podoba
trzeba przyznać, że jest zrobiona starannie i na pierwszy rzut oka... rzuca się w oko :wink:
ale brakujące znaczki kojarzą mi się z tuningiem podzwonnym, natomiast wlot powietrza, kratka, czy jak ją tam zwali jest jak dla mnie nie do przyjęcia i z miejsca dyskwalifikuje to auto.... mimo przepięknych felg

Menel - 2006-01-30, 19:51

tepszy taki wlot niz na masce. a wlot dodatkowy napewno sie przydaje..
Łukasz - 2006-01-30, 20:25

na co? znaczy na co się przydaje?
Marcin - 2006-01-30, 22:39

Pioter_W napisa/a:
a mi się ta E30 nie podoba
trzeba przyznać, że jest zrobiona starannie i na pierwszy rzut oka... rzuca się w oko :wink:
ale brakujące znaczki kojarzą mi się z tuningiem podzwonnym, natomiast wlot powietrza, kratka, czy jak ją tam zwali jest jak dla mnie nie do przyjęcia i z miejsca dyskwalifikuje to auto.... mimo przepięknych felg

Zgadzam sie w 100%. Szkoda, ze takie auto zostalo tak zwiesniaczone brakiem oznaczen i ta chamska kratka, wyglada jak ta, ktora mam w toalecie, brakuje tylko wiatraczka :mrgreen: :mrgreen:

Piotrek - 2006-01-30, 23:58

Piękne auto , boskie felgi cudowna gleba ,sliczny kolor i ......kibel wlot :cry:
Menel - 2006-01-31, 03:45

a was to doslownie pogielo??? .szczycicie sie znaczkiem bmw czy co? to obklejcie sobie cala beemke lub nawet na czole se przyklejcie smigielko.
to ma latac bokami tak jak lata najlepsza tylnonapedowka pod sloncem a i tak kazdy kumaty rozpozna {biiiiip} model e30 bez znaczkow bmw.
nie trzeba miec napisu na klapie 325 zeby kogos objechac. e30 bylo i bedzie kultowym autem do latania bokami wiec tak samo do driftow. znaczek to se mozna przypiac na wystawe. a ta srebrna napewno ma wystawy pokazowe w 4 literach.
dobra szkoda slow bo widze ze i tak ci ktorzy najmniej lataja bokami to najwiecej sie wypowiadaja :?
nara

duchPW - 2006-01-31, 08:19

ale Cię ruszyło :lol: - odbierasz nam prawo do włąsnych poglądów?
nikt nie twierdził, że to nie lata bokami, tylko, że WYGLĄD tego samochodu nam nie odpowiada .... a w zasadzie kilka szczegółów.
nie chodzi też o to, że znaczek jest po to żeby się nim szczycić i umożliwić rozpoznanie swojego pojazdu postronnym, ale o to, że nie podobają nam się tego typu przeróbki ponieważ są bez sensu (przynajmniej praktycznego), a po drugie jak napisałem wcześniej - mi kojarzą się z tjuninkiem podzwonnym ... co nie znaczy, że dyskfalifikuję takie autka
osobiście lubię jak są znaczki na masce, bo sam akurat nigdzie indziej ich nie noszę - nie mam sygnetów, wisiorków ani nawet koszulki ze znaczkiem BMW... :lol:

... więc nie kłóć się menel ... a kratka z boku jest do duby
choć trzeba przyznać (specjalnie dla Ciebie, bo robiłem już to wcześniej :mrgreen: ), że autko jest starannie zrobione

RoboCop - 2006-01-31, 11:40

menel - nigdy jeszcze nie użyłeś tyle razy słowa - "se" :lol:

auto w realu wygląda świetnie, te drobne zmiany właściciela, o które się ścinacie to błahostki - mógłbym jeździć taką e30-stką

Jacek E30 - 2006-01-31, 14:05

MCINEK- troszke przegiąłeś piszać, że ktoś zwieśniaczył auto poprzez zaszpachlowanie znaczków- mógłbyś to inaczej ująć?! Po prostu to jest uroda stylu WLKP.
Tak samo mogę powiedzieć jak wogóle mogłeś wyjechać swoim rekinkiem ze zderzakami z E36-tego to już nie będe komentował... Domyślam się, że to pewnie sprawka poprzedniego właściciela, ale ja bym się tym na ulicy nie pokazał dopóki bym się tego nie pozbył!!!
A co do kratki nigdy nie rozmawiałem z Maćkiem o tym ale sądze, że na próżno nie jest tam włożona...
Te auto dla mnie to żadna fuszera tylko po prostu z gustem E30 na BBS RS w M-pakiecie-co raczej nie zdarza się tak często w tym kraju- a wogóle to proszę mi pokazać na polskich blachach E30 na BBS RS w kozackich rozmiarach???

KUKI - 2006-01-31, 14:16

Przez te DETALE+BBS te auto różni sie od kazdej E30w M-techinc-u
Ale ta kratka to fakt ujmujac to delikatnie :D nie pasuje do całości

LUKAS - 2006-01-31, 14:25

Jacek E30 325i napisa/a:
Po prostu to jest uroda stylu WLKP.

Co to znaczy styl WLKP :?: :? To co jesli ktos nie ma zaszpachlowanych znaczkow i Germany Style to niemoze jeździc po WLKP :?:
Doprawdy dziwnie to zabrzmiało ... :roll:

Łukasz - 2006-01-31, 14:34

Ten styl WLKP to jakiś wymysł, nie ma czegoś takiego. Auta w "tym stylu" wożą się po całej Polsce. Styl WLKP...dobre sobie.....Ale zapomniałem z mieścin w WLKP pochodzą najładniejsze beemki....Litości

Mcinek prezentuje styl tarnowski, Lukas styl mińsko-mazowiecki, Ja otwocki itp.

Zaszpachlowane znaczki to "village" :wink:

Tak, kratka jest potrzebna - jest to odpływ gazów z fotela kierowcy :lol:

Jacek E30 - 2006-01-31, 17:10

Chodzi mi o to, że właśnie najwięcej beemek ze stylem germańskim jeżdzi po WLKP-a my jako ekipa WLKP już sobie przyjęliśmy, że styl GERMANY to to samo już co WLKP i tyle mam Wam do powiedzenia :wink: ...
Marcin - 2006-01-31, 17:36

Jacek E30 325i napisa/a:
MCINEK- troszke przegiąłeś piszać, że ktoś zwieśniaczył auto poprzez zaszpachlowanie znaczków- mógłbyś to inaczej ująć?! Po prostu to jest uroda stylu WLKP.
Tak samo mogę powiedzieć jak wogóle mogłeś wyjechać swoim rekinkiem ze zderzakami z E36-tego to już nie będe komentował... Domyślam się, że to pewnie sprawka poprzedniego właściciela, ale ja bym się tym na ulicy nie pokazał dopóki bym się tego nie pozbył!!!
A co do kratki nigdy nie rozmawiałem z Maćkiem o tym ale sądze, że na próżno nie jest tam włożona...
Te auto dla mnie to żadna fuszera tylko po prostu z gustem E30 na BBS RS w M-pakiecie-co raczej nie zdarza się tak często w tym kraju- a wogóle to proszę mi pokazać na polskich blachach E30 na BBS RS w kozackich rozmiarach???

Nie chcialem nikogo urazic, byc moze rzeczywiscie uzylem zlego sformulowania. Niestety diable tkwi w szczegolach. Cale auto jest bardzo fajne ale chyba wlasnie na tle tak doskonale zrobionej calosci nietrafione detale draznia tymbardziej.

Moge sie pogodzic, ze zaspawane znaczki (czy brewka, ktorta takze mi nie lezy) sa wyznacznikiem okreslego stylu ale ta kratka sprawia, ze za kazdym razem komentarz bedzie tak sam:

"patrz jaka odjechana E30, gdyby nie ta kratka bylaby ideal"

Wlasciciel zrobil by duzo dobrego gdyby ten element p0o prostu usunal.

PZDR

P.S. Tak zderzak w moim E21 to byl wymysl poprzedniego wlasciciela. Czemu nie zdjolem od razu nie wiem.

Jacek E30 - 2006-01-31, 17:59

Oświadczam wszystkim: otóż niegdyś była koncepcja założenia stożka-i właśnie ta kratka na poczet tego stożka-lecz z tego zrezygnowano-obecnie jest wkładka, w przyszłości zostanie to usunięte tzn wstawiony nowy błotnik-to są słowa właściciela, pozdrawiam.
sarna1 - 2006-01-31, 18:43

heheh teraz to juz niech nie zmienia bo zaraz podniosa sie glosy ze pewnie dzwona zaliczyl bo juz wlotu nie ma :lol: :lol:

Swoja droga to najladniejsze E30 jakie widzialem. Nic dodac nic ujac.

Menel - 2006-01-31, 20:38

RoboCop napisa/a:
menel - nigdy jeszcze nie użyłeś tyle razy słowa - "se" :lol:

auto w realu wygląda świetnie, te drobne zmiany właściciela, o które się ścinacie to błahostki - mógłbym jeździć taką e30-stką

bo se popilem wczoraj i dlatego.. troche sie zagotowalem jak przeczytalem pare wypowiedzi :mrgreen:
pozdro

jaqub - 2006-01-31, 21:03

wg mnie troche za bardzo sie rozplywacie... mnie to auto nie rzucilo na kolana... jest po prostu nie przebajezona e30stka... prawie wszystko jest tak jak byc powinno...
Marcin - 2006-01-31, 22:18

Jacek E30 325i napisa/a:
Oświadczam wszystkim: otóż niegdyś była koncepcja założenia stożka-i właśnie ta kratka na poczet tego stożka-lecz z tego zrezygnowano-obecnie jest wkładka, w przyszłości zostanie to usunięte tzn wstawiony nowy błotnik-to są słowa właściciela, pozdrawiam.

I w tym momencie moje usta zostaly zamkniete. Gratulacje dla wlasciciela za tak ladny samochod.

Jeszcze raz sorki za moje wczesniejsze nietrafione okreslenie, obejrzale twoje auto dokladnie i widac, ze naprawde duzo serca wkladasz w ten samochod.

PZDR

David - 2006-01-31, 22:48

Bardzo starannie zrobione autko. Naprawde nawet na e30.de sie wyroznia. Ja mialem kiedys taka sama wizje e30, ale bylo to jakies 6lat temu :wink: obecnie uwazam ze brakuje jej znaczkow, brewka powinna wyladowac w koszu no i ten nieszczesny wlot...Jesli zaklada sie bbs rs to trzeba byc konsekwentnym w stylu; e30 to klasyk a nie jakis szybki i wsciekly civic :wink:
Menel - 2006-02-01, 01:40

David napisa/a:
Bardzo starannie zrobione autko. Naprawde nawet na e30.de sie wyroznia. Ja mialem kiedys taka sama wizje e30, ale bylo to jakies 6lat temu :wink: obecnie uwazam ze brakuje jej znaczkow, brewka powinna wyladowac w koszu no i ten nieszczesny wlot...Jesli zaklada sie bbs rs to trzeba byc konsekwentnym w stylu; e30 to klasyk a nie jakis szybki i wsciekly civic :wink:

no wlasnie szkoda ze tak malo u nas ludzi lubiacych taki styl ala bbs rs.
brewka na zwyklym aucie robi faktycznie wies ale tu akurat kozak.
szkoda ze wiekszosc uwaza ze to mala porazka bo autko zrobione z mysla zachodnia a nie wschodnia... jak by bylo wiecej takich aut w polsce to moze lepiej by na nax patrzyli a jak na razie to raczej jestesmy spostrzegani jak CCCP :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jacek E30 - 2006-02-01, 10:35

MENEL dobrze godosz bo głośno!!!
Tylko ilu ludzi to zrozumie???