BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

TECHNICZNE - jak przerobić reflektory? podpowiedzcie

CyRyL - 2005-12-14, 09:57
Temat postu: jak przerobić reflektory? podpowiedzcie
witam jestem o kilku miesiecy posiadaczem e-30 <moje 1 autko> i naszła mnie ochota na jakąś zmiane i tak jak w temacie chciałbym przerobić reflektory. Chodzi mi o ringi, krzyzyki i ciemne wkłady. Ale szukałem troche tego i np ciemne to znalazłem ale całe reflektory po 200 na strone :cry: czy można kupić jakieś ciemne wkładki i samemu to zrobi?? gdzie mozna dostac takie coś ?? i te krzyzyki?? gdzie ich szukać? a co do ringów to spytam czy ktos widzial te z allegro jak one sie prezentuja i czy te tansze sa ok <40zl> czy nie ma sensu i lepiej dołozyć, kupic droższe?? obeznanych prosze o podpowiedzi :wink: jeśli macie też jakieś linki związane z reflektorami to bardzo bym prosił.. :lol: pozdrawiam
duchX - 2005-12-14, 10:03

Nie szukales bylo duzo o tym !! !!!

http://slave.e-edukacja.p...topic.php?t=464

korzuch - 2005-12-14, 10:09

yo!
Cyryl czy to ty moje E30 ujeżdzasz teraz? :D tak mi sie jakoś kojarzy :D
pozdro

CyRyL - 2005-12-14, 10:18

witaj Korzuch dobrze Ci się kojarzy :lol: to twoja i wlasnie mam ochote przerobic sobioe swiatełka :P a tobie jak sie spisuje e36 ?? moj kumpel wlasnhie sobie kupil z takim silnikiem jak ty masz tylko na chipie jeszcze i zdjete ma ograniczniki uuuuuu rakieta i regularnie na stacji bywa pozdro
korzuch - 2005-12-14, 10:22

yo!
O lampach dużo było poszukaj tylko kup pare browarków i czytaj :D moj szambowóz daje rade :D ale następny bedzie z większym piekarnikiem bo Sosen mnie lubi wyprzedzac dziad jeden :D
pozdro

slawo - 2005-12-14, 13:09

korzuch tozes chlopaka na mine wpakowal hyhyhyhy

a tak serio to witamy ;)

HAMANN E30 - 2005-12-14, 13:48

korzuch napisa³/a:
yo!
O lampach dużo było poszukaj tylko kup pare browarków i czytaj :D moj szambowóz daje rade :D ale następny bedzie z większym piekarnikiem bo Sosen mnie lubi wyprzedzac dziad jeden :D
pozdro

z wiekszym piekarnikiem.lol
widze,ze plany masz konkretne 8)
pozdroo