| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - BMW TRENDS już w Empikach!
mikelodz - 2005-12-04, 23:32 Temat postu: BMW TRENDS już w Empikach! Witam!
Z przyjemnością informuję,że na rynku ukazała się pierwsza Polska gazeta o BMW.Zapraszam do lektury i mam nadzieję,że będzie to gazeta,którą będziemy tworzyć razem.
Pozdrawiam
Michał Lewandowski
SmasherE30 - 2005-12-04, 23:35
wiemy wiemy ... info już sie kręci gdzies indziej ...
BADYL - 2005-12-04, 23:37
gazeta wpadła mi dzisiaj w rece i powiem ze jak bedzie tworzona z ludzmi dla ludzi to bedzie gitara
BMW - radość z jazdy
pozdro
mikelodz - 2005-12-04, 23:55 Temat postu: BMW TRENDS Witam!
Niestety jestem świadom,że popełniliśmy kilka gaf.Nie ma sensu się tłumaczyć bo fakt jest faktem, ale mam nadzieję,że ten drobny incydent, kóry sprostujemy, nie wpłynie na Waszą opnię. Z pewnością w jednym z numerów opiszemy chętnie Wasz klub.
Pozdrawiam
ML
duchPW - 2005-12-05, 00:01
ile kosztuje ... nie ważne - jutro wybiorę się do empiku, zobaczę i ewentualnie zakupię
pozdro
mikelodz - 2005-12-05, 00:51 Temat postu: BMW TRENDS Witam!
Gazetka na razie będzie ukazywała się w cyklu dwu miesięcznym, kosztuje 9.95zł. więcej info wkrótce na naszej stronie www.trends.com.pl
Pozdrawiam
ML
mikelodz - 2005-12-05, 01:13 Temat postu: BMW TRENDS Administratora proszę o maila na adres lewandowski@trends.com.pl, wtedy wyślę newsletter.
Pozdrawiam
ML
Marek E30 - 2005-12-05, 12:11
Jak będą wzmianki o beemka-klubie to ja kupuje!
Piotrek - 2005-12-05, 12:20
jak dla mnie kicha, spodziewałem sie czegos innego....
HyenoX M42B18 - 2005-12-05, 15:22
Fajna gazeta bo naprzykład dowiedzialem sie ze e21 produkowane było w wersji 4-drzwiowej.
Błedy tak pospolite ze az trudne do wybaczenia.
Najpierw dobrze przejrze nastepny numer zanim kupie.
WujekDobraRada - 2005-12-05, 15:36
Kupiłem - przeczytałem i jest masa byków - artykuły pisał chyba ktoś kto nie dokońca się zna na rzeczy (choćby te 4 drzwiowe e21 - w życiu takiego nie widziałem),no i opisy poszczególnych modeli 3 wg mnie po łebkach opisany. Mam nadzieje że się poprawią. Bo jak już ktoś coś robi to niech to robi DOBRZE. Wypuszczenie takiej gazety wiąże się z pewną odpowiedzialnością, artykuły w niej zawarte powinny być w pełni wiarygodne. 8)
Menel - 2005-12-05, 16:25
wg mnie gazetka jest dla dzieci w wieku 12-16 lat lub dla troche starszych czyli 17-20 ktorzy nigdy nie jezdzili beemkami lub raz sie przejechali i chca zrobic w przyszlosci jeden wielki festyn.
w nastepnym numerze bedzie pewnie e36 z lambodoors, inna z neonowym podswietleniem,nastepna z badlookiem do ziemi,przydalaby sie tez jakas z pasami ala viper lub z atrystycznymi malowidlami lub tez w kilku kolorach w stylu fast&furious.koniecznie reklama lamp ala lexus,wydechy ala mugen a na srodku duzy plakat dla fanow aby przykleic sobie w pokoju jakas fajnie ospoilerowana w riegerze e30tke z okraglymi halogenami stroboskopowymi.
pozdrawiam goraco 8)
HAMANN E30 - 2005-12-05, 16:30
| menel napisa/a: | wg mnie gazetka jest dla dzieci w wieku 12-16 lat lub dla troche starszych czyli 17-20 ktorzy nigdy nie jezdzili beemkami lub raz sie przejechali i chca zrobic w przyszlosci jeden wielki festyn.
w nastepnym numerze bedzie pewnie e36 z lambodoors, inna z neonowym podswietleniem,nastepna z badlookiem do ziemi,przydalaby sie tez jakas z pasami ala viper lub z atrystycznymi malowidlami lub tez w kilku kolorach w stylu fast&furious.koniecznie reklama lamp ala lexus,wydechy ala mugen a na srodku duzy plakat dla fanow aby przykleic sobie w pokoju jakas fajnie ospoilerowana w riegerze e30tke z okraglymi halogenami stroboskopowymi.
pozdrawiam goraco 8) |
hehe dobre sprawozdanie
Ale żeś się uwziął na tego RIEGERA 8)
pozdroo
Marcin - 2005-12-05, 17:18
| HyenoX M42B18 napisa/a: | Fajna gazeta bo naprzykład dowiedzialem sie ze e21 produkowane było w wersji 4-drzwiowej.
Błedy tak pospolite ze az trudne do wybaczenia.
Najpierw dobrze przejrze nastepny numer zanim kupie. |
Jakby malo bylo tego to w tym samym artykule jest napisane, ze E21 323i jest zasilane gaznikiem i ze E21 w wersji Baur wyszlo 500.000 sztuk
RoboCop - 2005-12-05, 17:22
to się nazywa- "trudne początki"...
może wydawca pochwali się z kim konsultował texty...
jeszcze nie kupiłem -ale kupie, chociażby dla IDEI
Menel - 2005-12-05, 17:57
| Cytat: | | Ale żeś się uwziął na tego RIEGERA Cool |
tak dla sprostowania zeby wszyscy wiedzieli to...mialem sam pelne ospoilerowanie riegera ale to bylo cos okolo 5 lat temu
zeby nikt mi tu nie wyskoczyl ze cos gadam a nie sprawdzilem
wtedy mialem tez aluminiowe dywaniki,neon pod schowkiem itd i wlasnie wtedy mi ktos zrobil fotke na jakims zlocie do jakies festyniarskiej gazety tuningowej
Marek E30 - 2005-12-05, 18:02
Kupiłem dzisiaj, no i niestety muszę podzielić wasze opinie Po co zagłębiać się w to co jest trendy a co nie (to kwestia gustu no i co to za słowo "trendy" w ogóle, bardziej pasuje do magazynów typu Tina czy Naj)? Bardzo mało szczegółów, tematy opisywane pobieżnie. Czyta się jakby to było jakieś pismo dla tuningowców. Co drugie zdjęcie to jakiś festyn. Realia są takie, że 99,9% osób nie stać żeby wydać 20.000 euro na bajery hamanna, oczywiście fajnie jest o tym poczytać, ale w artyukule jest dużo więcej na temat plakietek dodających "prestiżu" a praktycznie nic na temat silnika.
Jest też kilka dobrych stron czasopisma i należy mieć nadzieję, że to rzeczywiście tylko trudne początki i będzie lepiej.
Jeśli mikelodz jeszcze tu zajrzy to mam nadzieję, że wyciągnie wnioski z tych opinii a nie obrazi się na nas Moja propozycja jest taka : rozejrzyj się po forum, jest tu kilku magików, którzy na pewno napisaliby ciekawe artykuły do czasopisma!
Pozdrawiam
Menel - 2005-12-05, 18:16
wlasciciela takiej gazetki to w sumie rozumiem bo tak samo bym zrobil i podobnie wydal gazetke..
wiadomo ze najwiecej jest festyniarzy i kolesi lubiacych wiejski tjunink i na takich sie zarabia. a tych prawdziwych pasjonatow naliczy sie na obu rekach..czyli takich dla ktorych liczy sie oryginalna beemka, ingerencja w silnik ,delikatny german styl ,swap itd itd.
pzdr
HyenoX M42B18 - 2005-12-05, 18:46
Moim zdaniem jak maja cos pisać na temat np e30 to niech wynajmą jakiegoś bardzo dobrego tłumacza (najlepiej przysięgłego ) języka niemieckiego i np cytuja lub zaciągaja informacji technicznych ze strony www.e30.de
SmasherE30 - 2005-12-05, 18:59
| Cytat: | | Moja propozycja jest taka : rozejrzyj się po forum, jest tu kilku magików, którzy na pewno napisaliby ciekawe artykuły do czasopisma! |
popieram...
i choć nie miałem okazji wnikliwiej zagłębić się w szczególy pisemka to zauważyłęm, że redakcja liczy sobie trochę osób, więc uważam że nie byłoby wiekszego problemu gdyby po jednej osobie przydzielić do aktywności na jednym forum BMW i tam zaczerpywać informacji, pytac o opinie itd. a nawet konsultować się, że np. na innym forum twierdzą inaczej i kończyć na jednym i własciwym fakcie potwierdzonym dowodami ... Sądze, że byle łepek to chwyta za "tjunink magazyn", a za takie czasopismo stricte BMW złapie aktualny lub przyszły fan tej marki i ... no dobrze by bylo jakby sie nie zawiódł a wręcz przeciwnie oko mu zbielało od rzetelnych informacji i polecił gazetkę innym W ten sposób grono fanów marki będzie się powiększać.
Radził bym tez unikać pokazywania "choinek" ale skupić się na wyjątkowych i żadkich egzemparzach ... to po to aby w Polska zaczeła obfitowac w gustownie przerobione lub idealnie utrzymane auta, aby ludzie odkryli je na nowo, a nie jako auta na których można powiesić tony plastiku czy neonów.
Co do pokazywanych modeli beemek, to owszem warto aby w kazdym czasopismie opisany był jeden, max 2 pełne wypasy, nawet jesli miałoby to byc bezguście takie jak Alpina kameleon e36, ale pokazujące dużo róznych rozwiązań stylistycznych i mechanicznych. Głównie jednak zawiesiłbym oko na nietuzinkowo utrzymanych e12, e21, e28 czy e30 bogatych w żadkie orginalne akcesoria BMW z epoki. Jednym słowem coś na co Polak mógłby sobie pozwolić, coś co natchnie, coś co zadziwi
Warto również aby był dział poświęcony aktualnym sukesom i porazkom firmy BMW, jak np. nagrody w dziedzinie konstrukcji silników czy aktualności z areny F1 oraz w szczególnosci bardziej przyziemnego a równie emocjonującego WTCC Rajdy terenowe to raczej próba BMW do pokazania się w innej niż dotrychczas sferze sportów motorowych ... generalnie wyścigi płaskie to jest to co zainteresuje zdecydowaną większość
Co do tuningu to tez warto aby od czasu do czasu pojawił się ścisle techniczny artykuł, na przykład o działaniu szpery i jej rodzajach występujących w beemkach, o możliwościach modyfikacji poszczególnych silników, a może przede wszsytkim zawieszeń i układów hamulcowych (szczególnie w starszych modelach, coś na co może sobie pozwolić każdy, coś co będzie dobrym artykułem dla WIĘKSZOŚCI) na przykładach ... może nawet jeżdżących w Polsce ... a nawet razem z wywiadami i kosztorysem
Pozdrawiam serdecznie, życzę szybkiego rozwoju, ale w dobrym kierunku
Jacek E30 - 2005-12-05, 19:11
Jeżeli to będzie taka fuszera do szału nie bedzie z tym czasopismem
Tak jak MENEL opisał to nie ma na nic szans!!!
BOR - 2005-12-05, 20:43
A ktoś zauważył, że nad opisem tuningu BMW X5 wstawiono zdjęcie Porsche Cayenne? Hehe.
BADYL - 2005-12-05, 21:05
Sorry low g style - jakos was nie stac na to zeby cokolwiek napisac wiec nie wiem po co te ostre słowa,jak wiadomo od dawien dawna BMW w polsce to same e30 i upalacze laczków kazdy wam to powie nie ma tez ludzi którzy by cokolwiek powiedzili na temat BMW - o silnikach,konstrukcjach,sporcie BMW od poczatku istnienia najepiej tylko walic słowa krytyki albo jechac po sobie na forum.Wiadomo sa błedy ale jestesmy od tego zeby to poprawiac.
Mam nadzieje ze kilka osób z tego forum przyłozy sie i pomoze redakcji w tresci kolenego wydania gazety.
ChriS - 2005-12-05, 21:30
Błędy powstały,bo korektę robił Michał Roman (ten z "Bruneta wieczorową porą")
Gepard - 2005-12-05, 22:35
ciekawe czy ktorys z redaktorow wogole jechal kiedys BMW a tak na powaznie przejzalem w kiosku i odlozylem szkoda kaski juz wole gazetki hipermaketow na kiblu czytac........ dno
Bruner - 2005-12-05, 22:46
Dzis kupilem ta gazetke i musze powiedziec ze pierwse wrazenie nie jest najgorsze. Jest troche bledow, przydalo by sie nad tym popracowac, bo tak jak ktos juz napisal, jesli to ma byc gazeta dla ludzi ktorzy sie interesuja marka i znaja sie na tym to poziom musi byc wysoki. Poza tym korekta nawala, np w artykule o zlotach. Gdyby to byla moja praca z polkiego w ogolniaku to dostal bym lacza za same bledy interpunkcyjne Generalnie jak na pierwszy numer nie jest zle, ale wydawce czeka jeszcze duzo pracy. I bardzo bym sie cieszyl jesli zmiany poszly by w takim kierunku jak napisal Smasher - podpisuje sie pod jego postem obiema rekami. Jesli tak to bedzie wygladac za jakis czas to napewno bede wiernym czytelnikiem. W takiej formie jak teraz najwyzej kupie od czasu do czasu jesli mnie jakis artykul zainteresuje.
We wspomnianym artykule podsumowujacym sezon zlotow zainteresowal mnie nastepujacy fragment:
| Cytat: | | Kolejnym klubem ktory organizuje coroczne imprezy jest Beemka-Klub. Upatrzone przez nich miejsce - Borsk, mala wies w woj pomorskim nie okryla sie jeszcze taka slawa jak Torun, jednak uczestnicy tamtejszych zlotow z radoscia na twarzy wspominaja tegoroczne spotkanie. Stare lotnisko pozwala na wyladowanie nadmiaru adrenaliny a piekna zalesiona okolica pozwoli zapomniec o codziennym zgielku. Podsumowujac: jesli chcecie odpoczac od cywilizacji to Beemka-Klub zaprasza w kwietniu 2006 roku do Borska |
Fajnie ze ludziom sie podobalo i ze dobra opinia o tej imprezie poszla w Polske, ale mam wrazenie ze o czyms nie wiem Zlot jesli bedzie to planujemy go zrobic w podobnym terminie jak w tym roku, czyzby kwietniowy spot byl tak slynny i udany ze niektorzy wzieli go za otwarcie sezonu?
Menel - 2005-12-05, 23:30
| Cytat: | Wiadomo sa błedy ale jestesmy od tego zeby to poprawiac.
Mam nadzieje ze kilka osób z tego forum przyłozy sie i pomoze redakcji w tresci kolenego wydania gazety. |
oki,troche sie porozpisywalem ale juz mnie znacie ze jak widze taka pseudo alpine e36 to mnie ... bierze !
nic juz nie napisze i czekam na nastepny odcinek.mam nadzieje ze ktos z tego forum pomoze tej biednej gazetce(np.smash moglby tam wkleic swoje pare groszy)
pozdro
RoboCop - 2005-12-06, 00:26
| Gepard napisa/a: | ciekawe czy ktorys z redaktorow wogole jechal kiedys BMW |
oni na razie jeżdżą VałWejami, a jak zrobią fortune na gazecie, to przesiądą się na Bety i zaczną pisać o swych wrażeniach...
Kalina - 2005-12-06, 10:50
Pierwsze wydanie gazety w moich odczuciach srednie ,powiedziałbym marne ,ale mozna by ja powoli rozkrecic .Przedewszystkim wprowadzic dzial ogłoszenia tak ja to ma miejce w BMW SCENE .
Wiecej opisów pospolitych bemek tzn tych na nasze kieszenie , a nie Hamannow i Alpin z gornych pólek .
Trzeba sie skupic na danymi i faktami wiecej histori i jak najmniej badziewnego tuningu ( przykład z okładki )
Jesli tak dobra gazeta jak GT CLASSIC upadła to tej tymbardziej nie wroze sukcesu przy takich wpadkach .
RoboCop - 2005-12-06, 11:08
Właśnie!!! Co się dzieje z polską edycją BMW SCENE???
Qba - 2005-12-06, 12:31
Hej hej dajmy im troche kredytu zaufania bo póki co to jedyna gazeta na rynku, jesli beda kompetentni to do drugiego numeru sie lepiej przygotuja, zreszta ja napisalem do Nich co mi sie niepodobało a co było ok Wy tez tak zróbcie a nastepny nr bedzie juz dobry, a jezeli tak sie nie stanie to nikt nie kupi kolejnego numeru, i chłopaki długo na rynku nie pociagną ( selekcja naturalna).
KotSylwester - 2005-12-06, 13:24
Kirek zarzuca słowa krytyki, myślę że po to jest ten temat aby napisać słowa refleksji, zachęcić lub zniechęcić do zakupu, nie bardzo rozumiem co w tym złego... Jakiś czas temu siedziałem w jakiejś poczekalni i dla zabicia czasu w kiosku obok kupiłem magazyn GT. Nie wiem jak są napisane artykuły w BT , ale w GT jes pisane raczej na poziomie pierwszej klasy ogólniaka, bardzo prosto, mało spójnie, widać że wiedza jest często mała, a słowa wysnute nie wiadomo skąd. (apopos e30 cabrio) Oby tak w BT nie było, co do błędów,: Ten się nie myli kto nic nie robi, ale jest pewien umiar. Na BMW Klub Polska jest również taki topic i Założyciele pisali o poważnej gazecie, a na okładce Szpachlowóz, a w środku upalanie gum. Myślę że całości dopełnią reklamy gdzie się będzie reklamować końcówki na śrubkę, neony itp.
Pozdro
Arczi e30 - 2005-12-07, 08:46
Gazetke oczywiście kupiłem...zdjecia fajne...materiały w miare...za cene 10zł jednak to mało..choć to pierwszy numer dlatego dajmy autorom rozwinąć prawdziwą moc
wg. gigantycznym plusem są auta z Polski choć pierwsza strona...oszpecony biały kruk..wsród BMW ...nie na miejscu
Takze zauwazyłem wiele błędów...
MrKrYH_e34 - 2005-12-07, 17:58
oki wszystko ladnie pieknie ale w tym moim zadupiu nie ma empika .. czy mozna to kupic w kioskach ruchu ? czy tylko empiki pozdro ..
Marek E30 - 2005-12-07, 19:08
W Gliwiach w empiku za to ani widu ani słychu, ale za to było w zwykłym salonie z prasą...
Go - 2005-12-07, 19:57
Wydawcy zalezało przede wszystkim na 9,95zł. za numer. Pismo przeznaczone jest dla lamerów więdzących o BMW tylko tyle, że to auto produkowane w niemczech. Widać to po treści, powierzchownych opisach...o tym, że M3 E30 ma 6cyl. Dawniej za głoszenie herezji palili na stosie, ale jak za opał 9,95zł to za drogo.:)
Może należałoby pomyśleć o własnej gazecie. Jest klub, mogłaby być i gazeta.
KotSylwester - 2005-12-07, 23:58
Allrad, Ty jednak jesteś Gość!!!! Zgadzam się z Tobą;)
korzuch - 2005-12-19, 14:49
yo!
Gazetka może być mam nadzieje ze im sie pomysły nie skonczą przy 4-5 numerze jest troche błędów ale nikt nie jest idealny cena przystepna i mało zjebanych reklam co mnie cieszy kreskówka na przedostatniej stronie zajebista i w sumie tylko to mi sie spodobało
pozdro
PS przydałby sie duzy ładny plakat gotowe wzory germanów w dziale stylizacje
RoboCop - 2006-02-02, 19:18
nie chciałem zakładać nowego tematu...
w najnowszym nr "GT" jest znany ze zlotów w Toruniu Touring e30 na przezajeb.... trzyczęściowych felach Hartge i z silnkiem M30B35...
Menel - 2006-02-02, 20:14
wszystko pieknie tylko ta nerka
RoboCop - 2006-02-02, 21:58
nera spieprzona na max ale reszta auta jest bez zarzutu...
Jacek E30 - 2006-02-02, 21:58
A kolega Tomek sprzedaje TOURINGA i ma już w swiom garażu E30 z S50 pod maską... hihi
Gniewek89 - 2006-02-03, 21:41
Mam nadzieje że zatrudnia w tej gazecie speców od BMW a nie ludzi kochajacych(podaje sie na któregoś przedmowce) VW które sa swietnymi samochodami ale jednak zupełnie odmiennymi od beemek.Moja rada jest następująca tak jak ktoś powiedzial przedemną HISTORIA,German tuning wraz z odlamem CULT STYLE, i ostatnia najważniejsza rzecz dla mnie przynajmniej (mam dop 17 lat) Masa porad typu sam tuninguje, naprawiam, Na przkład dana seria jej najlepszy silnik do modow, Co z jakiego modelu pasuje do innego Jednym zdaniem WSZYSTKO NA TEMAT TECHNIKI !!!!! Nie dawajcie prosze nigdy wiecej w takiej gazecie zadnych badziewi (przynajmniej na okładke) z tona plastiku. Takie modyfikacje preferuje może 5% pasjonatów (chociarz nieweim czy to włściwe wyrażenie w tym przypadku) których styl to sportowe ciuszki. Jeszcze raz TECHNIKA TECHNIKA TECHNIKA!!! Bo potem wyrastają tacy co zaczynaja od szpecenia 318 koncząc na Alpinie ( patrze i plakac mi sie chce)
Niech to bedzie czsopismo pasjonatów dla pasjonatów! I wtedy mam nadzieje ze wszyscy z czystym sumieniem wybaczymy wpadki! Ja osobiście doceniam fakt że ktoś coś takiego zrobil i nie bede musial tłumaczyć wszystkich ciekawych artukułów w translatorze a potem 2 godziny siedziec i myslec jaki jest faktycznie sens zdania.
Pozdrawiam redakcje i mam nadzieje że nasza krytyka bedzie dla was konstruktywna
BM 6 - 2006-02-08, 16:10
Kochani! Jeżeli kogoś to interesuje, to informuję, że w sprzedaży ukazał się już drugi numer magazynu miłośników >>gazety lub czasopisma<< pod nazwą "BMW TRENDS".
Jest artykuł o Robercie Kubicy w teamie F1, Z4 M oraz inne targowe nowości z Essen i Detroit, BMW na WWW - adresy stron, coś z historii - BMW seria 5 i Isetta i wiele, wiele innych rzeczy, o których dopiero zaczęłam czytać.
Pozdrowienia i całuski - M.
KotSylwester - 2006-02-08, 16:28
Mariolko ciekawe ilu osobom potem będziesz tłumaczyć że BMW nie ma silnika V6... A oni będą się upierać że już e28 je miało Żarcik;)
Szczerze zdziwiłaś mnie , myślałem że nie będzie 2 numeru;)
Pozdro dla wszystkich miłośników;)
KORDI - 2006-02-08, 17:40
| KotSylwester napisa/a: | | ciekawe ilu osobom potem będziesz tłumaczyć że BMW nie ma silnika V6... |
Nawet mi nie mów już mnie szlak trafia,ciągle sie o to kłucąc.......
Ale za to już raz flaszke wygrałem......
PozdrOOfki.....
KotSylwester - 2006-02-08, 18:05
Ty Kordi to już nic nie mów, to w końcu jest Twoje BMW to w Awatarku czy nie? Bo pisałeś na PW że Twoje... a wczoraj wpadło mi coś z forum że nie Twoje...
KORDI - 2006-02-08, 18:07
Nie moje.......Pitera......umówiliśmy sie kiedys żeby zrobić taką ścieme......mieliśmy z tym coś śmiesznego wymyślić,ale w sumie nic więcej z tego nie wyszło........
Piotrek - 2006-02-08, 18:08
Auto jest nasze , nie rozumiem jaki to ma związek z tym tematem?
KotSylwester - 2006-02-08, 18:13
Nie ma związku, tak przy okazji się spytałem...
Kordi napisał:
| Cytat: | | Nie moje.......Pitera...... |
Piotrek napisał:
Hmm ciekawe.
Pozdro
Czy ktoś czytał już nr 2?
KORDI - 2006-02-08, 18:15
Widzisz Kocie to jest bardzo skomplikowane........ 8)
A propo 2 numer to kiedy wyszedł,bo u mnie jeszcze nigdzie nie ma......
A pierwszy był dość szybko.....
Łukasz - 2006-02-08, 18:15
to pismo to jedna wielka kupa.
Piotrek - 2006-02-08, 18:17
| KotSylwester napisa/a: | | Nie ma związku, tak przy okazji się spytałem... |
to ja tez tak tylko przy okazji?
znowu Ci się tutaj zaczeło podobać? bo niby ostro olałes to forum i poleciałes na bmw-klub a teraz wracasz?
hmmm ... ciekawe...
KotSylwester - 2006-02-08, 18:18
Co Ty Łukasz, serio?
Łukasz - 2006-02-08, 18:19
Kupa 2,znaczy kwadrat
KotSylwester - 2006-02-08, 18:24
nie bardzo rozumiem Piotrek co to ma z temtatem BMW trends?
Ja znowu pójdę do Empiku przejże uhaham się i... nie kupie
A to przepraszam można być tylko jednym forum? Czy na jednym forum BMW? Bo nie widziałem tabliczki typu: Decydując się na beemka klub nie możesz być na innym forum. Albo jak Ci się u nas coś nie spodoba to nie pisz o tym, albo akceptujesz cały klub i forum albo nie możesz pisać.
Jak jest coś ciekawego do poczytania to poczytam. Jak nie ma to nie, jak mi sie nie chce czytać pisać to tego nie robie przez jakiś czas, jak mi sie chce to pisze. Nie kumam w czym problem?
Piotrek - 2006-02-08, 18:29
| KotSylwester napisa/a: | | nie bardzo rozumiem Piotrek co to ma z temtatem BMW trends? |
| KotSylwester napisa/a: | | Ty Kordi to już nic nie mów, to w końcu jest Twoje BMW to w Awatarku czy nie? Bo pisałeś na PW że Twoje... a wczoraj wpadło mi coś z forum że nie Twoje... |
Tak tylko sobie napisałem co mysle i odniosłem sie do Twojej wypowiedzi która równiez nie wnosiła nic do tego tematu.
Jak dla mnie to Radku mozesz zapisać sie nawet do klubu fiata i siedziec tam na forum..
Pozdrawiam Cię serdecznie
Piotr
BM 6 - 2006-02-08, 18:35
Panowie! Proszę wracać do tematu!!!
A Ty, Piotrze nie obrażaj forum FIATA, bo ja tam często zaglądam i nic złego nie widziałam a wręcz odwrotnie. Mój znajomy ma FIATA i BMW i traktuje te samochody na równi - pieszczotliwie.
Pozdrowienia i całuski - M.
Łukasz - 2006-02-08, 18:47
znam goscia z imeniem na H, co ma fiata i beemkę
Piotrek - 2006-02-08, 18:55
Koleżanki i koledzy ja nic nie mam do Fiata , tak poprostu wymieniłem pierwszą lepszę markę jaka mi wpadła do głowy , pewnie dlatego ze mam do niej sentyment 8) sam nawet miałem 2 kanty(125p) i ten dzwięk przy przegazówie 8) jazdaaaaa
Mam nadzieje ze Henry mnie oszczędzi
Co do gazety to czuje ze jesli 2 numer nie będzie zdecydowanie lepszy to 3 numeru juz nie będą musieli przygotowywać
RoboCop - 2006-02-08, 19:05
| Piotrek napisa/a: | pewnie dlatego ze mam do niej sentyment 8) sam nawet miałem 2 kanty(125p) i ten dzwięk przy przegazówce |
Ty masz sentymenty bo porucznik Borewicz ("07 zgłoś się") gwizdał takim Fiatem, a On jest przecież z Krak-a (tak nawiasem to mój wujo w poprzednich wyborach parlamentarnych zebrał w tym okręgu więcej głosów niż Borewicz czy jak mu tam )...
Bruner - 2006-02-08, 21:40
Wlasnie kupilem, powiem ze jestem mile zaskoczony. Nie wglebialem sie jeszcze w tresc, wiec nie wiem czy sa bledy i jakie, ale na pierwszy rzut oka wyglada na to ze panowie z redakcji wzieli sobie do serca uwagi czytelnikow. Nie ma pasztetow w rodzaju slynnej Alpiny, lambo doors, spoilery i leksusy tez zniknely i nikt sie nimi nie podnieca, tylko przy okazji relacji z Essen jakies kombinacje widac na 2 fotkach. Zamiast tego pojawily sie klasyki - 2002 i Isetta. Dla amatorow tuningu/stylingu tez sie cos znalazlo, ale sami autorzy napisali: "E36 po zmianach w firmie HOT nie szokuje. Ale nie o to przeciez chodzi. Tutaj liczy sie smak, a nie rozmach modyfikacji." Widac wiec ze wreszcie ktos zakumal ze trzeba pojsc w inna strone i zamiast tony szpachli wystarcza ladne fele i Mtechnic Oprocz tego jest AC Schnitzer E60, nowe M6 (chyba troche zbyt skrotowo opisane, tylko 4 strony z czego 2 to zdjecia), 118d, wspomniane juz 2002 i Isetta, oraz obszerny artykul o historii serii 5. Jest tez pare slow o nowosciach BMW zaprezentowanych w Detroit, relacja z Essen, aktualnosci, troche sportu itp pierdoly Generalnie 2 numer zrobil na mnie bardzo pozytywne wrazenie, nie spodziewalem sie az takiej zmiany na lepsze. Jesli to nie jest tylko chwilowa zmiana i tak beda wygladac kolejne numery, a tresc okaze sie na odpowiednim poziomie to napewno bede kupowac. Dobra robota panowie, tak trzymac.
|
|